Pogoji uporabe in Varovanje podatkov

Zaščita pravic
Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu http://www.kob-kozelj.si/. Vsa vsebina na teh spletnih straneh je last podjetja KOB Termoinštalacije Andrej Koželj s.p. in je informativne narave.

Omejena odgovornost
KOB Termoinštalacije David Koželj s.p. ne odgovarja za uporabo spletnih strani http://www.kob-kozelj.si/ in za morebitno škodo povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. KOB Termoinštalacije David Koželj s.p. se bo trudil za pravilnost informacij. KOB Termoinštalacije David Koželj s.p. lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti po obveščanju uporabnikov in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Omejena pravica uporabe vsebin
Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu http://www.kob-kozelj.si/ za svojo osebno uporabo pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

Varovanje podatkov
Podjetje bo z vsemi podatki zbranimi na straneh http://www.kob-kozelj.si/ razpolagalo v skladu z veljavno zakonodajo.

Piškotki
Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom anonimnega spremljanja statistike obiska. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.